xTuple ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
3.7.0
Bijgewerkt:
22-06-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-8035" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7b3739e8f7">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-8035-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

xTuple heeft zich gericht op het maken van software die uw bedrijf helpt om te groeien. Het is een ERP pakket dat in staat is om kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijk te laten instappen in de wereld van de ERP. Dit door het gemak van implementatie en laagdrempeligheid met de prijs. In de gratis versie van xTuple (Postbooks) zit ruim 75% van de functionaliteit die in het complete pakket wordt geboden! Juist kleinere bedrijven zijn hiermee meestal al goed geholpen en op het moment dat de bedrijven groeien is er moeiteloos om te schakelen naar de uitgebreidere versies.  

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.