Verito Membership ERP-systeem

Prijs:
€ 1500 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Verito Membership is verkrijgbaar vanaf 1500 Euro per gelijktijdige gebruiker. "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
22-12-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5963" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a4735670fd">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5963-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Verito Membership is de softwareoplossing voor allerhande verenigingen, zoals sportverenigingen, branche- en beroepsverenigingen, politieke partijen en vakbonden. Ontwikkeld voor en door de klanten van Verito en volledig gebaseerd op en geintegreerd met Microsoft Dynamics NAV. De toegevoegde waarde vindt u in de snelle, eenmalige invoer van gegevens, het intuitieve gebruik, de overzichtelijke interface en ideale inzoommogelijkheden.

Verito Membership heeft onder andere de volgende functionaliteiten/modules:

  • CRM/ledenbeheer (waaronder contact- en adresbeheer, selectiemogelijkheden, contacthistorie, relatieverbanden, etcetera)
  • Vastleggen en beheer van contracten en abonnementen (inclusief prijsafspraken, kortingen en ingangsdata)
  • Projecten
  • Evenementen
  • Lidmaatschappen 
  • Documentbeheer

Alle functionaliteiten kunt u ook via een webkoppeling ontsluiten naar uw website. Denkt u aan inschrijvingen, aanmeldingen, beheer van profielen en inzage van financiele gegevens.  
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.