Verito Education ERP-systeem

Prijs:
€ 1500 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Verito Education is beschikbaar vanaf 1500 Euro per gelijktijdige gebruiker. "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
10-05-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6007" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a85e432be3">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6007-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Verito Education is de softwareoplossing voor commerciele opleidingscentra. Verito Informatisering heeft haar kennis van de markt gecombineerd met de kennis en kunde van haar klanten binnen deze markt om zo een generiek en breed inzetbaar product te ontwikkelen. Verito Education is gebaseerd op, en geintegreerd met, Microsoft Dynamics NAV. Hier ervaart u vele voordelen van, zoals nooit meer dan eenmalige invoer van gegevens,  prettige userinterface,  gebruikersvriendelijkheid en uitstekende koppelingen met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).  

Verito Education ondersteunt minimaal de volgende processen:

  • CRM (contactbeheer, adresbeheer, contacthistorie, relatieverbanden)
  • Beheer van cursisten, docenten (incl. competenties)
  • Vastelegging en beheer van cursussen
  • Inschrijvingen 
  • Examens
  • Accommodaties
  • Planning
  • Financiele administratie 

Elk van de mogelijkheden binnen Verito Education kunt u ontsluiten naar uw website. Zo kunt u bijvoorbeeld inschrijvingen via het web laten verlopen, cursusmaterialen via een webshop aanbieden, profielen laten beheren door uw docenten/cursisten en inzage in persoonlijke financiele gegevens.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.