Vekrasoft FIS ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10000 (initiele aankoopprijs)
€ 1250 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs opbouw is afhankelijk van de gekozen modules, dit geldt zowel voor de initiële kosten als voor de jaarlijkse terugkomende onderhoudskosten "
Versie:
1.0
Bijgewerkt:
23-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6844" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1cb05d9310">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6844-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Vekrasoft FIS is kort samengevat een compleet ERP systeem voor visgroothandels en visverwerkende bedrijven.

Het doel van Vekrasoft FIS (Food/Fish Industry Software) is om de de totale workflow binnen een organisatie dusdanig te ondersteunen zodat er efficiënter, kostenbesparend en productie-verhogend gewerkt kan worden: met als eindresultaat: tijd- en kostenbesparing.

Het pakket is volledig in samenwerking met diverse klanten ontwikkelt. Daarnaast hebben alle klanten ook inspraak in de doorontwikkeling van de software.

Modules De software is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat de gebruikers alleen de onderdelen in licentie nemen die ze ook daadwerkelijk nodig hebben.

Traceerbaarheid Vekrasoft FIS is gebouwd rond onze eigen ontwikkelde traceability engine. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel en inzichtelijk de volledige tracing gegevens in beeld te krijgen. Alle modules zijn optimaal geïntegreerd in deze engine waardoor de gegevens altijd zo volledig mogelijk zijn.

Meer informatie Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een demonstratie, kunt u contact opnemen met Vekrasoft.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.