Ridder iQ Business Software ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1000 (per gebruiker)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
20-05-2014
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13534" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="5edf41dc89">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13534-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Ridder iQ is de vijfde generatie software van Ridder Data Systems BV. Het bundelt de kennis, functionaliteit en praktijkervaring die wij in ruim dertig jaar hebben opgedaan, uiteraard voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. Ridder iQ maakt uw automatisering en informatievoorziening nog efficiƫnter en effectiever. Het is de oplossing voor al uw kritieke bedrijfsprocessen. Ridder iQ is interessant voor diverse bedrijfstakken. Productiebedrijven en projectgestuurde organisaties profiteren van dit moderne pakket. Ridder speelt in op de dagelijkse praktijk van onder meer de metaal- & houtbranche, kunststofsector, servicegerichte bedrijven en de scheeps- & jachtbouwindustrie. Wij stemmen de ERP-software volledig af op uw bedrijfsprocessen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.