Reflex 3000 ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 13000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Reflex 3000 is uit modules opgebouwd. Verdeeld over negen categorieën vormen de meer dan 80 modules de bouwstenen van het systeem. U bepaalt dus zelf welke modules u nodig heeft. Hierdoor is Reflex3000 het enige standaardpakket dat toch op maat is van"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
22-09-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5554" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="58a399c0ea">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (38 votes, average: 3.39 out of 5)
<0 id="post-ratings-5554-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Een van de meest in het oog springende en door onze klanten uit de voedingsindustrie gewaardeerde voordelen van het automatiseringssysteem Reflex 3000 is dat het uit modules is opgebouwd. Verdeeld over negen categorieën vormen de meer dan 80 modules de bouwstenen van het systeem. Aan de hand van uw specifieke situatie bepaalt u zelf welke modules u wilt aanschaffen. Dankzij de flexibele opbouw is Reflex 3000 het enige systeem dat ‘ standaard op maat’ wordt toegesneden op uw onderneming. Op basis van nieuwe ontwikkelingen in de voeding zal het aantal modules naar verwachting alleen maar toenemen.

ReflexSystems volgt de praktijk

De specifieke dynamiek van de foodindustrie is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van elke nieuwe module die aan het Reflex 3000- pakket wordt toegevoegd. Niet voor niets is ons motto ‘ ReflexSystems volgt de praktijk’ , want Reflex 3000 is gegroeid vanuit die praktijk. Daarom past het heel goed in zowel kleine als grote voedingsbedrijven, van horecagroothandel tot visverwerker en van AGF-specialist tot vleesleverancier. De dagelijkse gang van zaken in de voedingssector is voor ons een onuitputtelijke inspiratiebron voor verbeteringen, uitbreidingen en vernieuwingen.

100% praktijkgericht

Vanaf de eerste versie van het Reflex 3000-programma hebben bedrijven ReflexSystems gevoed met gebruikersrapporten, verlanglijstjes en tips om nog betere producten te maken. Daardoor is Reflex 3000 het praktische systeem geworden dat het nu is: praktijkgericht, flexibel en met een optimaal bedieningsgemak. Meer dan 550 bedrijven uit de voeding hebben al voor Reflex 3000 gekozen.

Goederenstroom beheersen

De in het Reflex 3000-programma ingevoerde inkooporder wordt bij ontvangst op het scherm van de Flex 3000 opgeroepen. Ieder product wordt geregistreerd, waarbij van gewogen producten het werkelijke gewicht wordt opgeslagen via de gekoppelde weegschaal. Met behulp van de geïntegreerde HACCP-module worden tevens de CCP’ s (critical control points) geregistreerd. Ten behoeve van de traceerbaarheid en de kostprijscalculatie worden partijen aangemaakt waaraan zowel van tevoren als achteraf de gewenste gegevens gekoppeld kunnen worden. Deze centraal opgeslagen informatie kan vervolgens op elke willekeurige plaats worden opgeroepen. Zo kunnen voorraden automatisch worden bijgewerkt en worden de journaalposten t. b. v. het grootboek automatisch aangemaakt. Met één druk op de knop kunnen desgewenst pakbonnen, rapporten en facturen worden geprint. Daarnaast kan Reflex 3000 moeiteloos gekoppeld worden aan randapparatuur als labelprinters, barcodescanners, thermometers, chipherkenning (RFID) en spraakherkenning.

Bedieningsgemak

Dankzij het bedieningsgemak kan elke medewerker met het systeem werken, dat zo is ingericht dat vergissingen tot een minimum zijn gereduceerd. Ook nieuwe medewerkers zijn in een oogwenk vertrouwd met Reflex 3000.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.