AFAS ERP ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 11 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijzen zijn gebaseerd op medewerkersaantal en daarom op aanvraag beschikbaar via de afdeling sales: info@afas.nl"
Versie:
2014
Productsite:
Bijgewerkt:
09-11-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4333" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="0b6715fc4a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (47 votes, average: 3.60 out of 5)
<0 id="post-ratings-4333-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of AFAS ERP

ERP (Enterprise Resource Planning) staat voor het geïntegreerd werken van verschillende vakgebieden en/of afdelingen. Vaak wordt bij ERP gedacht aan eindeloze implementatietrajecten en daaruit voortvloeiende kosten. Niet bij AFAS. Volledig geïntegreerde software wordt daardoor bereikbaar voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

Integratie van de afdelingenHet bedrijfsleven is zeer divers en altijd in beweging. Uw relaties en medewerkers staan bij u centraal. In elk proces heeft u zijn of haar gegevens nodig.  AFAS software legt u deze gegevens slechts eenmalig vast, zodat elke wijziging meteen overal is doorgevoerd: als werkgever in Payroll, als relatie in CRM, als debiteur of crediteur in Financieel en als medewerker in HRM.

Met de ERP-software van AFAS optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in uw organisatie en vergroot u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid van uw organisatie. Omdat alle gegevens vastliggen in één database, maakt u eenvoudig analyses en overzichten waar u vroeger veel tijd aan kwijt was.

U kunt kiezen voor huren of kopen en tussen online of offline gebruik van de software. Waar u ook voor kiest, u maakt altijd gebruik van de volledig functionlaliteit!

Huren: Geen investeringen vooraf, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van de software. Kopen: Eenmalige aanschafkosten en een jaarlijks gebruiksrecht voor de software. Online: Geen investeringen in hardware, u gebruikt de software via internet zowel op de zaak als thuis. Offline: de software draait op uw eigen hardware en netwerk.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.