Columbus Professional Services ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
23-10-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6448" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="db796733a1">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6448-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Columbus Professional Services

Columbus faciliteert uw organisatie bij de omslag naar het projectgericht werken. Dit organisatiemodel geeft u en uw mensen meer vitaliteit met als doel het verhogen van het rendement. Dankzij onze Columbus Professional Services oplossing wordt de gehele workflow ondersteund. Uw medewerkers hebben altijd en overal toegang tot relevante resources. En u kunt sturen op resultaten in plaats van op aanwezigheid. De laatste jaren heeft zich een ontwikkeling voorgedaan waarbij bedrijven bij het oplossen van klant vragen zich meer en meer richten op professionele dienstverlening. Waar productie bedrijven reeds hebben ingezet op de invoering van systemen om efficiency en productiviteit te verbeteren, staat daar voor de dienstverlenende organisaties nog niet veel tegen over.

Om het hoofd te kunnen bieden aan bovengenoemde knelpunten heeft Columbus een oplossing voor de zakelijke dienstverlening beschikbaar. Wij bieden klanten een krachtige, flexibele en eenvoudige oplossing, welke gebaseerd is op het totale technische platform van Microsoft. Met deze oplossing ondersteunen wij onze klanten in de zakelijke dienstverleners bij de levering van diensten, het verbeteren van productiviteit en efficiency.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.