Prodin ERP-systeem

Prijs:
€ 1100 (per gebruiker)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
13-03-2017
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4173" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1333c339d6">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (37 votes, average: 3.78 out of 5)
<0 id="post-ratings-4173-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Prodin Business Solutions ontwikkelt, verkoopt, implementeert en beheert de ERP-oplossing Prodin. Prodin is specifiek ontworpen voor:

• Handelsbedrijven en technische handelsbedrijven

• Service- en onderhoudsbedrijven

• Productie- en assemblagebedrijven (voorraad- en klantordergestuurd)

Met Prodin bieden wij een praktische totaaloplossing voor het optimaal sturen en beheersen van uw bedrijfsprocessen. De ketenintegratie met klanten en leveranciers is daarbij essentieel. Prodin maakt standaard gebruik van EDI en het internet.

Voorbeelden van praktische functionaliteit waarmee onze klanten hun concurrentiepositie kunnen verbeteren zijn CRM, mobiele oplossingen voor de buitendienst, internetportaal voor klanten en leveranciers en elektronische orderverwerking met klanten en leveranciers.

Onze brede functionaliteit vindt u in onze volledig geïntegreerde branche oplossingen:

• Handel & financieel

• Service & onderhoud

• Productie & assemblage

U kunt deze branche oplossingen aanvullen met overkoepelende projectfunctionaliteit.  

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.