PROBIS PROces Beheersend Informatie Systeem ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 100 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Kraan werkt met het total service concept. Dit houdt in dat u de software licenties niet koopt, maar huurt tegen een maandelijkse vergoeding. Hieronder valt naast het gebruiksrecht van de software, het recht op onderhoud, updates en onderteuning door"
Versie:
32.28
Bijgewerkt:
30-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7410" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a758553979">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7410-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het bouwproces omvat een zeer divers aantal disciplines. Kraan Bouwcomputing biedt daarom een breed scala aan softwareproducten voor de bouw- en vastgoedbranche. Het bouwproces staat centraal bij het ontwikkelen van onze software. Mede door middel van de centrale werkbegroting wordt samenwerking gestimuleerd en geoptimaliseerd tussen de verschillende betrokkenen in het bouwproces. Het gebruiksgemak wordt vergroot, zodat efficiënter en effectiever kan worden (samen)gewerkt en de kans op fouten en faalkosten wordt gereduceerd. Het aanschaffen van software alleen is nooit de oplossing voor een organisatieprobleem. Onvoorbereid software invoeren heeft niet onze voorkeur. De software moet aansluiten op de werkwijze, de procedures en de mensen. Kraan biedt haar PROBIS-modules aan in standaard pakketten, de zogenaamde suites. De diverse suites zijn zo samengesteld dat er voor de meeste situaties een goede standaard oplossing wordt geboden. Zo heeft een bouwkostenbureau meestal voldoende aan een calculatie-suite. Voor de MKB-aannemer is de small-suite of de medium-suite het meest geschikt. De wat grotere bedrijven vinden hun oplossing over het algemeen in de large-suite en de grootste bouwbedrijven gebruiken de iSeries-suite. Alle suites worden aangeboden volgens ons Total Service-concept. Het Total Service-concept biedt u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief steeds gebruik te maken van de nieuwste versies van de door u gewenste modules.  

Er zijn modules beschikbaar voor de ontwerpende, ontwikkelende, uitvoerende en beherende bouwdisciplines.  
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.