Plan-de-CAMpagne ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1500 (per gebruiker)
Versie:
4.3
Bijgewerkt:
12-12-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13653" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="322317901d">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13653-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Plan-de-CAMpagne is een door Bemet International BV ontwikkeld ERP-systeem, speciaal bedoeld voor de maakindustrie. Bemet heeft uitgebreide ervaring op het gebied van productie en dit is duidelijk terug te vinden in Plan-de-CAMpagne. Doordat Bemet dicht bij de gebruikers staat, wordt het pakket voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteiten die voor de klanten van belang zijn. Plan-de-CAMpagne is een praktijkgericht productiebesturingssysteem (ERP) voor meer inzicht en controle door integratie in bedrijfsprocessen. Onder de gebruikers van Plan-de-CAMpagne bevinden zich bedrijven die actief zijn in o. a. de metaal-, kunststof- en houtindustrie.

Ontwikkelingen

Sinds het ontstaan van Bemet en Plan-de-CAMpagne is het ERP pakket in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Uitgangspunt hierbij is altijd de werking van de software geweest, terwijl bij andere leveranciers de user interface voorop heeft gestaan in de ontwikkeling. Het voordeel hiervan is dat het systeem verder is ontwikkeld aan de hand van de wensen van de gebruikers. Hierdoor heeft het pakket steeds meer mogelijkheden gekregen. Dit betekent niet dat de interface van Plan-de-CAMpagne al die jaren hetzelfde is gebleven. Integendeel, de interface is telkens met de ontwikkeling van Microsoft Office meegegaan. En dit zal ook in de toekomst gaan gebeuren, ook met Windows 8.

Projectaanpak

Bedrijven worden steeds meer geconfronteerd met hogere eisen: prijzen moeten scherper, levertijden korter en betrouwbaarder en de kwaliteit hoger. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om de administratie rond het productieproces beter te beheersen, zonder dat de kosten daarvoor te hoog worden.

Met Plan-de-CAMpagne kan elke processtap binnen het productiebedrijf worden geautomatiseerd. Hierbij is rekening gehouden met het feit dat niet elk bedrijf op dezelfde manier werkt. Plan-de-CAMpagne is dusdanig ingericht, dat elke situatie die binnen de doelgroep voor kan komen, zonder problemen kan worden geautomatiseerd. Met Plan-de-CAMpagne kan bij elke willekeurige stap worden begonnen; stappen kunnen in willekeurige volgorde worden genomen; stappen kunnen worden overgeslagen. Plan-de-CAMpagne zorgt voor de bewaking tussen de verschillende onderdelen.

Toekomst

De software engineers van Bemet zijn continu bezig met de ontwikkeling van Plan-de-CAMpagne. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een tweetal apps: Online CRM module en Management Cockpit. Met deze twee apps hebben gebruikers 24/7 toegang tot de gewenste relatiegegevens en managementrapportages op ieder gewenst apparaat (laptop, smartphone, tablet, i-Pad, etc. ). Op de agenda voor het eerste kwartaal van 2013 staat eveneens de uitlevering van een nieuwe user interface voor versie 4. 4 en verder.

Kenmerken

- Kostenbesparing en afgestemd op de dagelijkse praktijk door modulaire opbouw.

- In 1x goed: haarscherpe nacalculaties, planning en levertijd.

- 50% winst door software-integratie: eenmalig ingevoerde gegevens direct beschikbaar in meerdere applicaties, zoals CAD/CAM- en boekhoudpakketten.

Enkele voordelen die gebruikers van Plan-de-CAMpagne ervaren:

- Gebruikersvriendelijk ERP-pakket

- Eenvoudig gegevens terugvinden

- Goed inzichtelijk voorraadbeheer

- Rapportagemogelijkheden

- Korte implementatietijd

- Flexibiliteit

- Snel inzicht in alle gegevens

- Deskundige helpdesk
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.