Oculus ERP ERP-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
€ 1 (per maand)
€ 1 (per jaar)
€ 1 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " 1 De kosten zijn per situatie verschillend. Wij doen u graag een passend voorstel."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
06-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7087" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="d4e3bc3132">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7087-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Oculus ERP is het hart van onze oplossing. Door de modulaire opbouw biedt het een krachtige en effectieve ondersteuning voor efficiënt voorraadbeheer, inkoop- en verkoopadministratie, foutloze boekhouding, flexibiliteit in de orderstromen en een goede productie- en projectbeheersing.  

Uw bedrijfsprocessen gestroomlijnd. Bij het ontwikkelen van Oculus ERP gaan wij uit van de bedrijfsprocessen bij commerciële organisaties, zoals groothandels, productiebedrijven en serviceverlenende bedrijven. Het stroomlijnen van deze processen is ons doel. De kracht van de oplossing en de effectiviteit van de ondersteuning van al die kritische bedrijfsprocessen vindt u terug in Oculus ERP.

De functionaliteit van OculusOculus bestaat uit basisapplicaties. U vult deze aan met standaardmodules. Hierdoor ontstaat een brede functionaliteit. Alle toepassingen werken natuurlijk volledig geïntegreerd en zorgen voor een efficiënte ondersteuning van uw commerciële, logistieke en financiële activiteiten.  

De mogelijkheden:

Oculus FinancieelOculus InkoopOculus LogistiekOculus VerkoopOculus ProjectenOculus ProductieOculus Service

Meer informatie vindt u op http://www. pantheon-automatisering. nl/web/pantheon/oplossingen/oculus-erp
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.