MySolution FLEX ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2950 (initiele aankoopprijs)
€ 619.5 (per jaar)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
29-12-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6028" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1e9357d50a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6028-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het internet wordt meer en meer leidend bij uitzendbureaus in de communicatie met zowel de uitzendkrachten als de opdrachtgevers.  MySolution FLEX heeft gekozen voor een flexibele wijze van communiceren met uw website op basis van ‘webservices’. Geen standaard voorgedefinieerde portal of template, maar volledig vrij om aan te sluiten bij de stijl van uw eigen organisatie en website. Vanuit één systeem werven, selecteren, matchen, plaatsingscontracten genereren, uren registreren, plannen, factureren en verlonen. Uiteraard volledig integraal binnen de financiële modules van Microsoft Dynamics die onderdeel uitmaken van de totaalopossing MySolution FLEX. MySolution FLEX heeft in de markt een unieke propositie omdat de front-, mid- en back-office volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Minder foutkansen en meer productiviteit voor uw medewerkers.

 

Voordelen

  • Een geïntegreerde totaaloplossing, inclusief verlonen (ABU, NBBU, VPO) en financiele administratie.
  • Elimineert dubbele of driedubbele invoer
  • Flexibele uitzendsoftware, in te richten op uw eigen proces
  • Integratie met Microsoft Word, Excel en Outlook
  • Alle managementinformatie direct voorhanden
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.