Microsoft Dynamics NAV (Navision) ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1500 (initiele aankoopprijs)
€ 270 (per jaar)
€ 1500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licentieprijs: 1500 per gebruiker Jaarlijkse kosten: 18% van licentieprijs. Navision kent vele Add-ons en mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen. Deze add-ons en aanpassingen kunnen van invloed zijn op de licentieprijs."
Versie:
5.x
Bijgewerkt:
02-09-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3883" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="561f367987">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (16 votes, average: 1.63 out of 5)
<0 id="post-ratings-3883-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Met het volledig geïntegreerde systeem Micrsoft Dynamics NAV wordt uw hele bedrijf aangestuurd vanuit één systeem:

·         Financieel

·         Verkoop

·         Relatiebeheer (CRM)

·         Inkoop

·         Projecten

·         Magazijn- en voorraadbeheer

·         Service

·         Productie

·         Foto catalogus en marketing

·         E-Commerce en Web integratie

 

Vertrouwd

Microsoft Dynamics NAV is software die werkt zoals uw medewerkers vertrouwd zijn te werken, met een gebruikerservaring zoals Outlook, Word en Excel.

Met Dynamics NAV stroomlijnt u uw bedrijfsprocessen, zoals financieel, productie, distributie, servicemanagement en projecten, en heeft u een naadloze integratie met andere Microsoft-producten.

 

Alle informatie bij de hand

Met Microsoft Dynamics NAV heeft u eenvoudig toegang tot al uw informatie. Bovendien kunt u de slagvaardigheid van uw onderneming verbeteren, zorgen voor integratie met een groot aantal toepassingen en de rapportagemogelijkheden verbeteren. Dit realiseren wij zelfs in de meest gespecialiseerde bedrijfstakken en organisaties.

 

Met Dynamics NAV kunnen uw mensen op doelmatige wijze bijdragen aan het succes van uw onderneming.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.