Imtech ICT - Microsoft Dynamics NAV ERP-systeem

Prijs:
€ 1500 (initiele aankoopprijs)
€ 315 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs is geabseerd op de prijslijst van Microsoft. Dynamics NAV bestaat in een Business Essentials variant die start bij 1500 Euro/gebruiker en een Advanced Management variant die start bij 2600 Euro/gebruiker. Bij afname van meerdere users bestaat er"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
07-09-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5667" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="521566a6a8">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5667-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Imtech ICT ontwikkelt en implementeert ERP software met specialisaties in de branches productie, handel en AGF (aardappel, groente en fruit) op basis van Microsoft Dynamics NAV. De Microsoft Dynamics NAV oplossing is een zeer complete en technologisch krachtige oplossing die wereldwijd bij meer dan 100. 000 bedrijven wordt gebruikt. Kenmerkend van de marktbenadering is dat specialistische partners hierop brancheoplossingen realiseren voor specifieke markten. Imtech ICT heeft met I-Make, I-Trade en I-Fresh standaard ERP software voor de Productie, Handel, en AGF gecreëerd.

De voordelen om met Microsoft Dynamics NAV te werken zijn:

• Gebruiksgemak: De oplossing is zeer gebruikersvriendelijk en dit wordt versterkt door de volledige integratie met de Microsoft Office omgeving.

• Adoptie: Uit onderzoek blijkt dat Microsoft Dynamics NAV een zeer hoge adoptiegraad heeft bij de eindgebruikers. Deze adoptie versterkt het gebruik, bepaald het succes en verkort de terugverdientijd (ROI).

• Management Informatie: Door toepassing van de beschikbare Microsoft technologie is het zeer eenvoudig om management informatie te presenteren. Op ieder niveau binnen de organisatie zijn er rapportagemogelijkheden, van integratie naar Microsoft Excel tot een volledige geïntegreerde datawarehouse-oplossing.

• Branchespecifiek: Door toepassing van de add-on’s heeft u een naadloze aansluiting van de software bij uw dagelijkse bedrijfsvoering.

• Open en stabiel: Door de open structuur van de software is het eenvoudig en goedkoop om te integreren met andere oplossingen binnen de organisatie. Alle updates en releases worden grondig getest en uit ervaring blijkt dat deze zeer stabiel zijn.

• Continuïteit: Met Microsoft Dynamics NAV kiest u voor duidelijkheid en zekerheid. Microsoft geeft inzicht in de roadmap tot 2017 en door het grote aantal gebruikers bent u verzekerd van continuïteit.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.