Microsoft Dynamics AX ERP-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
25-10-2013
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-14166" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7b1a01f4b7">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-14166-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Wat vroeger Axapta heette, heet nu Dynamics AX: dé flexibele en schaalbare ERP-software van Microsoft voor (middel)grote (internationale) organisaties. Als we één voordeel moeten noemen? Degebruiksvriendelijkheid. De vertrouwde gebruikersinterface van Microsoft Dynamics AX werkt net als Microsoft Office en zorgt ervoor dat Microsoft Dynamics AX door uw medewerkers snel wordt geaccepteerd. Bovendien is Microsoft Dynamics AX beschikbaar voor verschillende rollen en functies: relevantie informatie komt zo proactief naar uw mensen toe.  

Microsoft Dynamics AX wordt internationaal geprezen door toonaangevende organisaties. En neemt ook uw onderneming mee op weg naar operational excellence en maximale customer intimicy. Dynamics AX is eenvoudig aan te passen aan uw bedrijf en zorgt voor een gestroomlijnde elektronische samenwerking met uw klanten en/of leveranciers. Bovendien is Dynamics AX makkelijk integreerbaar met andere Microsoft-oplossingen. Bent u internationaal actief? Uw bedrijfsonderdelen en vestigingen worden snel en eenvoudig toegevoegd in de gewenste taal met de juiste lokale regel- en wetgeving.  

In welke processen voorziet de standaard van Microsoft Dynamics AX?

Microsoft Dynamics AX is een complete ERP-oplossing die standaard voorziet in de volgende processen: product data management, sales order management, supply chain planning, manufacturing operations, logistics, services, human capital management, projects, finance, HRM, SRM, CRM, marketing en service management. Dankzij het aanwezige rollencentrum en BI-rapportage is Microsoft Dynamics AX met recht een ERP-oplossing waar de informatie proactief naar u toe komt.  

Uw voordelen:

  • Snelle acceptatie: Dynamics AX werkt net zoals alle andere vertrouwde Microsoft-producten;
  • Eén ERP-oplossing voor meerdere (internationale) vestigingen;
  • Dynamics AX verhoogt aantoonbaar de productiviteit op alle niveaus;
  • Dynamics AX sluit naadloos aan op bestaande IT-systemen en op technologie van andere IT-leveranciers;
  • Continuïteit: Microsoft is een krachtige, stabiele onderneming.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.