Crimsonwing Leden ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2000 (initiele aankoopprijs)
€ 320 (per jaar)
Versie:
2009
Bijgewerkt:
29-04-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6951" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7caf92ccd4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6951-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Crimsonwing Leden

Crimsonwing voor Ledenadministraties

Dynamics AX is wereldwijd het snelst groeiende ERP-platform met de laagste TCO (Total Cost of Ownership). Het is een uitgebreide, algemene suite van pakketten waarmee we organisaties, van klein tot groot, kunnen bedienen. Crimsonwing Promentum verrijkt dit standaard platform met innovatieve componenten en diensten, waardoor de toegevoegde waarde van uw Dynamics AX implementatie nog groter wordt.

Dynamics AX behoort samen met Dynamics NAV (voorheen Navision) tot Microsofts’ ERP-familie. Waar AX en NAV deels concurrerend zijn, vertonen zij ook belangrijke verschillen. Dynamics AX is bijvoorbeeld beter toegerust voor complexe bedrijfsprocessen en een hoog transactievolume. De integratie met andere Microsoft producten is vergevorderd en verloopt soepel. Bedrijven met verschillende locaties in verschillende landen kunnen met Dynamics AX hun internationale bedrijfsvoering ondersteunen. Tenslotte weegt het kostenargument vaak in de beslissing mee. Dynamics AX client software heeft een in-client, waardoor minder investeringen in hardware nodig zijn om meer clients te bedienen.

Voor Crimsonwing allemaal argumenten die onze focus op Dynamics AX meer dan rechtvaardigen. Zeker wanneer we onze kennis en ervaring kunnen vertalen in producten die het platform van nog meer kracht en flexibiliteit voorzien.

Microsoft Dynamics AX 2009

Microsoft Dynamics AX 2009 is Microsoft’ s ERP oplossing die vooral krachtig is in oplossingen voor handels- enn productiebedrijven, eCommerce, supply chain en professionele diensten. Door de begrijpelijke functionaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit is Dynamics AX ideaal voor het midden en groot bedrijf. Ongeacht of deze landelijk of internationaal opereren en hun bedrijven willen laten groeien.

Dynamics AX biedt top klasse functionaliteit tegen een betaalbare prijs

Met Microsoft Dynamics AX kunt u een breed spectrum aan bedrijfsprocessen ondersteunen, om zo ook met minder systemen uw bedrijf te kunnen sturen. Microsoft Dynamics AX geeft je volledig inzicht in uw bedrijf. Veilige kennis van uw product, bedrijf, mensen, strategie, doelen en klanten zorgt ervoor dat u nu en in de toekomst de concurrentie altijd een stap voor bent.

Dynamics is een moderne applicatie die gelaagd is opgebouwd. Het is niet, zoals bij andere oplossing, het resultaat van jaren doorontwikkelen op oudere technologie. Dynamics gebruikt een enkele database en toolkit voor ontwikkeling. Het systeem is gebouwd rondom de financiƫle database met een grote mate van out-of-the-box functioanliteit die makkelijk is te activeren en de-activeren. Uw gehele bedrijfsketen is met Dynamics in te richten. Productie, Warehouse Management (magazijn), distributie, CRM, projecten, personeelszaken en eCommerce. Ongeacht uw bedrijfsgrootte of -vorm, Dynamics AX zorgt voor een recht-toe-recht-aan bedrijfsintegratie die garant staat voor uw succes.

Microsoft Dynamics AX is gebruiksvriendelijk en schaalbaar – van 10 gebruikers tot meer dan 3. 000 gebruikers. Daarnaast is het heel gemakkelijk om een internationale operatie op te zetten door meer dan 30 taal opties die standaard zijn ingebouwd. Het systeem is zowel makkelijk om mee t
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.