Microsoft Dynamics AX ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
03-01-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6450" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="c5fdff4af9">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6450-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Optimale implementatie van uw bedrijfsstrategie, een hogere efficiency van elke medewerker en meer slagvaardigheid; het zijn wezenlijke succesfactoren voor uw organisatie. Het ERP-systeem Microsoft Dynamics AX maakt het u en uw medewerkers mogelijk om altijd op het juiste moment over de dezelfde, actuele informatie te beschikken. Met deze business-software kan iedereen met meer overtuiging bijdragen aan het succes van uw bedrijf.  

Flexibele en schaalbare ERP- en business-software

Microsoft Dynamics AX is flexibele, per functie aanpasbare en schaalbare ERP-software. Elke branche en elke organisatie kan ermee uit de voeten, meegroeien is geen probleem en updates zijn snel gerealiseerd. Samenwerking met klanten, partners, medewerkers en leveranciers verloopt soepeler en resulteert in verbetering van de productiviteit. Microsoft Dynamics AX is kortom de business-software om op een transparante manier uw logistiek en bedrijfsprocessen te structureren.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.