JP-Bouwmanagement ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " De investering is sterk afhankelijk van de samenstelling van de gewenste modules. De prijs van een module is uiteraard weer afhankelijk van de functionaliteit die de module biedt. Er is dus in z'n algemeenheid weinig concreets te zeggen over de"
Versie:
4.4a
Bijgewerkt:
15-05-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6718" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="38f3a78955">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6718-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

JP-Bouwmanagement – Dé software voor de bouwbranche

Het succesvolle softwarepakket JP-Kopersbegeleiding is een onderdeel geworden van een totaal nieuw softwarepakket genaamd JP-Bouwmanagement. Er is voor deze nieuwe naam gekozen omdat JP-Bouwmanagement meer omvat dan alleen kopersbegeleiding.

Modules

JP-Bouwmanagement is modulair opgezet. De beschikbare modules zijn:

 • JP-Relatiebeheer
 • JP-Kopersbegeleiding
 • JP-Kopersbegeleiding inkoop
 • JP-Kopersbegeleiding factuur
 • JP-Kopersbegeleiding internetkoppeling
 • JP-Factuur
 • JP-Klachtenbeheer
 • JP-Offerteaanvragen
 • JP-Tekeningenbeheer

JP-Relatiebeheer

Binnen een organisatie is het adressenbeheer één van de belangrijkste gegevensbronnen. JP-Relatiebeheer blinkt uit in de volgende onderdelen:

 • Eenmalige invoer adresgegevens
 • Onbeperkt aantal contactpersonen
 • Postcode koppeling
 • Onbeperkt aantal selectiecriteraia
 • Versturen en archivering van correspondentie en mailings
 • Registratie van communicatie
 • E-mailarchivering vanuit Microsoft Outlook 

Met JP-Relatiebeheer is het mogelijk om producten en diensten aan organisaties te koppelen en (onder)aannemers te koppelen aan werken.

JP-Kopersbegeleiding

Onder JP-Bouwmanagement is de module JP-Kopersbegeleiding geheel vernieuwd. In samenwerking met onze klanten is JP-Kopersbegeleiding nog gebruiksvriendelijker en flexibeler geworden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina Kopersbegeleiding (http://www. jpds-kopersbegeleiding. nl/kopersbegeleiding/kopersbegeleiding. html).

JP-Kopersbegeleiding inkoop

Deze module is een aanvulling op JP-Kopersbegeleiding. U kunt hiermee de standaard en gekozen opties onderbouwen met kostprijzen per onderaannemer. Op basis van deze registratie kunt u orderbevestigingen maken voor uw onderaannemers.

JP-Kopersbegeleiding internetkoppeling

Deze module stelt u in staat om gegevens uit de database van JP-Bouwmanagement te uploaden naar het internet. Deze informatie kan worden gebruikt om te presenteren in een (project)website. Kopers en/of huurders kunnen op deze website inloggen zodat ze naast algemene informatie van het nieuwbouwproject ook specifieke informatie van hun woning kunnen inzien. De kopers of huurders kunnen online een keuze maken uit de beschikbare standaard opties voor hun woning. Ze kunnen digitaal opdracht geven voor de door hun gekozen opties. Deze opties kan de kopersbegeleider, na controle, verwerken in JP-Kopersbegeleiding.

JP-Factuur

Dit is de facturatiemodule van JP-Bouwmanagement welke geheel is geïntegreerd. Alle ingevoerde organisaties, contactpersonen, kopers en/of huurders kunt u met deze module facturen sturen.

JP-Klachtenbeheer

Hiermee kunt u snel en accuraat klachten registreren. Ook de opvolging en oplossing van de klachten kunt u invoeren. Middels controlelijsten behoudt u goed het overzicht.

JP-Offerteaanvragen

Deze module geeft u de mogelijkheid om offertes aan te vragen bij uw onderaannemers. Dit wordt vaak gebruikt in de calculatiefase van een project.

JP-Tekeningenbeheer

Met deze module registreert u de tekeningen en/of bestekken voor uw project. Op gemakkelijke wijze kunt u  verzendbrieven maken. U kunt exact terugzien welke tekeningen naar welke betrokkene is verstuurd. Ook kunt u hiervan een compleet overzicht genereren in Microsoft Excel.

Wanneer u de module JP-Offerteaanvragen heeft aangeschaft, kunt u registreren welke tekeningen en bestekken worden meegestuurd met een offerteaanvraag.

JP-Bouwmanagement is ontstaan door een nauwe samenwerking met onze klanten. Door hun vragen en opmerkingen is een nog gebruikersvriendelijker en flexibeler pakket ontwikkeld. Door de toevoeging van de extra modules worden nog meer processen in de bouwbranche ondersteund.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.