JIS Nederland

Logo  van JIS Nederland
Naam:
JIS Nederland
Adres:
Demmersweg 9 11
7556 BN HENGELO
Telefoon:
074-255-25-80
 
 
 
 

JIS Nederland is totaalleverancier van bedrijfssoftware oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen en richt zich daarbij op de verkoop en implementatie van standaard softwarepakketten.

 

JIS Nederland is voornamelijk actief op de Nederlandse markt en houdt bezig met:

·         Advisering, levering, implementatie en nazorg van een tweetal ERP pakketten.

·         De advisering, levering en implementatie van Business Intelligence software.

·         Oplossingen op het gebied van geïntegreerde applicatieoplossingen.

 

Wij hebben een partnership met Jeeves en bieden op de Nederlandse markt de ERP applicaties Jeeves Universal en Jeeves Selected aan. Ook zijn wij Elite partner van QlikView Business Intelligence software.

 

Klanten kiezen voor JIS om onze pragmatische aanpak, onze no-nonsens houding en kennis die aanwezig is binnen het team van JIS. Dan is het natuurlijk ook logisch dat sommige klanten al meer dan 20 jaar zaken met ons doen. De ervaren JIS consultants zorgen al jaren voor een gedegen start en een succesvolle oplevering van de projecten.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.