Columbus ADM ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
23-10-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6449" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="9e3de57159">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 4.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-6449-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Columbus ADM

In de discrete manufacturing staat u voor complexe uitdagingen. Zo heeft u te maken met uiteenlopende productvariaties en -versies, orders op maat, ontwerpwijzigingen, en een constante druk om te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen. Hiernaast speelt vaak ook de wens om een full-service aanbieder te zijn, vanaf de eerste offerte tot aan het eind van de productlifecycle.

Met de Columbus Advanced Discrete Manufacturing Solution voor Microsoft Dynamics AX 2012 tackelt u deze uitdagingen. U reageert razendsnel op marktontwikkelingen, automatiseert uw bedrijfsprocessen en verbindt zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde interne procedures. De end-to-end-oplossing ondersteunt niet alleen de integratie met ontwikkeling – van brainstorm tot complexe change management – maar ook die metlean construction-fases, een projectmatige productiebenadering en winstgevende after-salesservices. Aangezien de oplossing gebouwd is op het Microsoft Dynamics AX-platform, integreert hij naadloos met bewezen Microsoft-producten en -technologieën. Hij biedt een vertrouwde gebruikerservaring en geeft meerwaarde aan uw bestaande IT-investeringen
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.