Imtech ICT Dynamics Solutions

Logo  van Imtech ICT Dynamics Solutions
Naam:
Imtech ICT Dynamics Solutions
Adres:
Hogeweg 41
5301 LJ Zaltbommel
Telefoon:
0418-570700
 
 
 
 

Imtech ICT Dynamics Solutions ontwikkelt en implementeert ERP software met specialisaties in de branches productie, AGF (aardappel, groente en fruit) en handel. Deze oplossingen zijn I-Make (Productiebedrijven), I-Fresh (AGF) en I-Trade (Handelsbedrijven). Onze oplossingen kenmerken zich door een combinatie van standaard- en branchespecifieke functionaliteiten. Alle oplossingen zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV (Navision).

I-Make beschikt naast standaard functionaliteiten ten behoeve van het inkoop- en verkoopproces en de financiƫle administratie over functionaliteiten kenmerkend zijn voor deze branche: productiestuklijsten en bewerkingsplannen, productconfigurator, configuratie sjablonen en grafisch planbord.

I-Fresh is een standaard ERP-oplossing met functionaliteiten voor de financiƫle administratie, inkoop- en verkoopprocessen en productieprocessen. Daarnaast zijn in I-Fresh functionaliteiten opgenomen welke kenmerkend zijn voor de AGF-sector, zoals: in- en verkoopcontracten, partijtracering, fustadministratie, verkoopadviesprijzen en eindafrekeningen.

I-Trade bevat alle functionaliteiten die nodig zijn voor het ondersteunen van bedrijfsprocessen bij (internationale en/of technische) handelsbedrijven. Voorbeelden uit een breed scala aan specifieke branche oplossingen zijn functionaliteiten voor het vastleggen en verwerken van omzetbonussen, verkoopacties, transportdocumenten en uitloopartikelen.

Binnen elke oplossing zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het tonen van Management Informatie (BI), kunt
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.