iConnect ERP-systeem

Prijs:
€ 3000 (initiele aankoopprijs)
€ 450 (per jaar)
€ 450 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licenties per 2 in aflopende staffel; in de eerste 2 licenties is 1 dag instructie/installatie inbegrepen"
Versie:
5.9
Bijgewerkt:
12-09-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13232" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="abe5bf9964">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13232-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

iConnect zorgt voor vakkundig relatiebeheer en doelmatig omgaan met informatie. Met iConnect beschikt u over een veelzijdig en betaalbaar pakket, logisch en consequent van opzet, waardoor het eenvoudig te bedienen en gemakkelijk aan te leren is. Ook o. a. planning, uren, projecten, (e-)facturatie, e-mail en webinhoudsbeheer zijn inbegrepen.

Het mailprogramma kan zowel onafhankelijk worden gebruikt, als gekoppeld aan het CRM programma iConnect voor een optimale verwerking van data en het sturen van relatiegerelateerde e-mails. Enkele voordelen: Grote bijlagen downloadbaar, mail delen op server en commentaar direct bij mail intypen, zeer snelle selecties, vertalen van tekst in 3 muiskliks, Pack & Go: mails mee op uw smartphone, mails zijn gekoppeld aan de relatie, veilig & spamvrij zonder berichten te missen, actieplanning vanaf mail, sjablonen

Integratie van processen is optimaal. Zo kunnen mails of webacties een planning starten, kunnen vanuit de planning (ook via automatische tijdregistratie) urenregels worden gemaakt en een initiƫrende mail worden geopend, kan vanuit uren worden gefactureerd en kunnen facturen, open posten e. d. overal bij de relatie worden geraadpleegd.

iConnect is voorzien van veel handige extra’ s, zoals een kennisdatabank

iConnect is leverbaar in 11 talen, per gebruiker in te stellen. Ook in werking van iConnect is veel aandacht besteed aan meertaligheid. Met een Word- of mailmodel maakt u documenten/mails in de gewenste taal met de juiste aanhef en afzender.

iConnect levert naast veel gemak een aanzienlijke besparing van kosten en tijd. iConnect is eenvoudig met maatwerk te combineren. Met het handige Wensen & Vragen systeem kunt u wensen en vragen posten en de oplossing/uitwerking vanuit iConnect volgen. Hiermee hebben onze gebruikers in het standaard onderhoudspakket al een grote invloed op nieuwe of verbeterde functionaliteit.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.