Imtech ICT - I-Make (NAV) ERP-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
28-08-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5666" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a6bf88e649">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5666-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Imtech ICT Dynamics Solutions levert met I-Make een totale ERP-oplossing voor productiebedrijven op basis van Microsoft Dynamics NAV.  Naast de beschikbaarheid van standaard functionaliteiten ten behoeve van het inkoop- en verkoopproces en de financiële administratie, zijn in I-Make functionaliteiten opgenomen die kenmerkend zijn voor deze branche. Hierbij valt onder meer te denken aan: - Productiestuklijsten en bewerkingsplannen- Productconfigurator- Configuratie sjablonen- Grafisch planbord Binnen de I-Make oplossing zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het tonen van Management Informatie (BI), kunt u elektronisch of via het internet communiceren met uw klanten en leveranciers (EDI, MS Sharepoint) en is er een krachtige toepassing voor barcodering beschikbaar.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.