Exact Globe en Synergy Enterprise ERP-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 1 (per gebruiker)
Versie:
395
Bijgewerkt:
12-05-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6031" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="4edde2252c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (27 votes, average: 4.26 out of 5)
<0 id="post-ratings-6031-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Exact heeft zich succesvol bewezen met toekomstvaste oplossingen die passen bij uw organisatie en naadloos aansluiten op uw eisen en wensen. Exact heeft zich succesvol bewezen met toekomstvaste oplossingen die passen bij uw organisatie en naadloos aansluiten op uw eisen en wensen.

Exact Globe

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie.

Synergy Enterpirse

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy Enterprise structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.