Epicor ERP ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2000 (initiele aankoopprijs)
€ 360 (per jaar)
€ 2000 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Deze prijzen zijn een indicatie en afhankelijk van verschillende factoren. Neem voor een complete prijsindicatie contact met ons op."
Versie:
10.700.4
Bijgewerkt:
28-04-2015
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5987" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="dbecea7986">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (46 votes, average: 3.35 out of 5)
<0 id="post-ratings-5987-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De volgende generatie ERP-software in het kort:De hulpmiddelen die mensen gebruiken om vandaag zaken te doen zijn veranderd. Business is overal, business is real-time en het bedrijfsleven is altijd online. Het internet, behoefte aan informatie en mobiliteit spelen een essentiële rol in het dagelijks leven van de wereldeconomie. De wereld is veranderd en Epicor 9 sluit daar op aan. Met dit wereldwijde ERP-platform kunnen wij – bedrijven van elke omvang – de flexibiliteit bieden die nodig is om te kunnen concurreren in de mondiale markt van vandaag. Epicor 9 is ontworpen voor de wijze waarop mensen vandaag en morgen werken. Epicor 9 is ontwikkeld voor business zonder barrières. Epicor 9 is een volledig geïntegreerd systeem gebaseerd op de nieuwe True Service Oriented Architecture (SOA). Dit is de opvolger van de Client Server Architectuur en behoort hiermee tot de meest moderne en flexibele producten in haar soort. De schermen van Epicor 9 zijn door de gebruiker zelfstandig aan te passen waardoor een omgeving kan worden gecreëerd waarin men zich thuis voelt en de dagelijkse werkzaamheden op de meest efficiënte wijze kunnen worden uitgeoefend. Vanuit dergelijk opgebouwde schermen kan eenvoudig worden doorgestapt naar alle beschikbare informatie en functionaliteit binnen het systeem. Door deze 360º view is het vinden van de gewenste informatie uiterst eenvoudig en doeltreffend. Ook is het mogelijk de programmatuur aan te passen zelfs wanneer de bedrijfsprocessen veranderen (Business Proces Management).

Daarnaast beschikt Epicor 9 over een volledige MS Outlook en Office integratie. Daarmee kan men direct de data vanuit de Office applicaties benaderen, bekijken, kopiëren en eventueel aanpassen. In de Outlook integratie kan men bijvoorbeeld direct Epicor 9 openen vanuit een binnengekomen e-mail. Ook kan men data uit Epicor 9 ‘ meenemen’ voor off-line gebruik. Hierbij valt te denken aan gegevens van contactpersonen maar ook order- en factuurgegevens. Met de unieke search-tool in onder andere Internet Explorer kan men zeer eenvoudig en snel de gewenste data in Epicor 9 opvragen. Een overzicht van de beschikbare modules van Epicor 9:- Financial Management- Customer Relationship Magagement- Sales Management- Supply Chain Management- Production Management- Planning and Scheduling- Product Data Management- Service Management- Enterprice Performance Management- Global Business Management- Governance Risk and Compliance
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.