Dimasys|ENT ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 0.01 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Dimasys|ENT is modulair opgebouwd. De prijs is o.a. afhankelijk van de gekozen modules en het aantal gebruikers. Graag voorzien wij u van een gedetailleerde prijsopgave op maat."
Versie:
V. 3
Bijgewerkt:
22-06-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5254" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="c199c78231">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (40 votes, average: 2.90 out of 5)
<0 id="post-ratings-5254-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Dimasys|ENT ERP richt zich op MKB en grootbedrijf met 16 tot 300 gebruikers. Dimasys|ENT is modulair opgebouwd. De basis versie bevat CRM, verkoop, Inkoop, Voorraad, Verwijderingsbijdrage, Object manager en Boekhouding. Daarnaast behoren uitbreidingen naar o. a. Multicompany, E-Business, Service en Productie anderzijds tot de mogelijkheden. Dimasys|ENT is uitermate geschikt om managegement vergevorderde inzichten te kunnen geven in de firma(s) door middel van Management By Exception en uitgebreidde rapportage mogelijkheden. Darnaast is het mogelijk om met Dimasys|ENT de papierstroom binnen de firma(s) tot een minimum te beperken middels onze Document Management tool.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.