Columbus SCS ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " op aanvraag"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
23-10-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13468" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="dae2f9af65">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13468-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Columbus SCS

Loop voorop dankzij vier drijvende krachten achter een optimale supply chain: productiviteit, zichtbaarheid, wendbaarheid en precisie. De Columbus Supply Chain Solutions voor Microsoft Dynamics AX 2012 biedt retailers, manufacturers en distributeurs uitgebreide, innovatieve ondersteuning voor planning, uitvoering en monitoring van inkomende, uitgaande en voorraadprocessen – van magazijn- en voorraadbeheer tot distributie.

Aangezien de oplossingen zijn gebouwd op het Microsoft Dynamics AX-platform, integreren ze naadloos met uw totale ERP-systeem. Dankzij het modulaire karakter is de oplossing schaalbaar en kunt u deze stapsgewijs uitbreiden. U kunt ook direct kiezen voor een end-to-end-systeem dat al uw logistieke bewegingen integreert: van inname, opslag en intern transport tot picking, verpakken en afleveren.

Supply Chain Solutions helpt u uw processen te automatiseren en zo uw gehele organisatie te stroomlijnen. De voordelen:

  • Optimaliseer uw magazijnbeheer dankzij papierloze processen.
  • Reduceer het aantal verkeerde picks en leveringen en verbeter zo uw klantenservice.
  • Verbeter de tracking en traceability van leveringen, items, omdozen, pallets en/of andere transportmiddelen in de gehele keten.
  • Realiseer supply chain-integratie met EDI, voicepicking, material handling equipment (of: vorklifts en ander materieel) en andere oplossingen.
  • Bied magazijnmedewerkers mobiele oplossingen bij hun dagelijkse werkzaamheden.
  • Supply Chain Design stelt logistieke, IT-, keten- en magazijnmanagers in staat om hun dagelijkse en gespecialiseerde processen direct vorm te geven binnen Microsoft Dynamics AX 2012.
  • Richt u samen met uw partners en klanten op het verbinden van transactiegeoriënteerde ERP-systemen met procesgeoriënteerde logistieke systemen.

Supply Chain Solutions voor Microsoft Dynamics AX stroomlijnt het orderbeheer, inname, interne transport, picking, verpakken en afleveren. U kunt u focussen op wat uw onderneming succesvol maakt: uitstekende klanttevredenheid dankzij snellere doorlooptijden en nauwkeurige orderverwerking
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.