Columbus Retail ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
23-10-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-12835" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1cd790b910">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-12835-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Columbus Retail

De ColumbusRetail oplossing is gebaseerd op Dynamics voor Retail van Microsoft. ColumbusRetail kan standaard als end-to-end retailoplossing kritieke point-of-sale (POS) en centrale processen met enterprise resoure planning (ERP) en financiën koppelen. Zo wordt een krachtige oplossing gecreërd die op alle gebieden binnen de organisatie waarde toevoegt.

Columbus heeft de basis van de Dynamics voor Retail oplossing uitgebreid met specifieke retailfunctionaliteit, inclusief krachtige merchandising tools, warehouse functionaliteit, personeelbeheer, Ecommerce / Mcommerce en Business Intelligence. Deze functionaliteit is volledig geïntegreerd en ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.

ColumbusRetail heeft een unieke structuur die het eenvoudig maakt om upgrades en verbeteringen gemakkelijk en kosteneffectief te beheren.

De ColumbusRetail oplossing biedt een 360° kijk op uw business. Danzij deze end-to-end oplossing krijgen retailers een volledig overzicht van hun onderneming en de voor hen relevante gegevens, waardoor het beslissingsproces verbeterd en de mogelijkheden voor groei toenemen. ColumbusRetail biedt een volledige integratie van de back office, het magazijn en uw winkels, en houdt zich effectief bezig met deze belangrijke bedrijfsrocessen voor retailorganisaties:

  • eCommerce
  • Campaign Management
  • Critical Data Reporting
  • Prijsbeheer
  • Supply Chain Management
  • Warehouse Management
  • Voorraadbeheer
  • Artikelbeheer
  • Point of Sale technologie
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.