Columbus RapidValue ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " op aanvraag"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
23-10-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-12834" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="91ea845d9d">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-12834-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Columbus RapidValue

RapidValue is door Columbus ontwikkeld om organisaties te helpen bij de implementatie van best practice ‘ bedrijfsprocessen naast hun ERP implementatie.

RapidValue is een Business Process Modelling oplossing en is volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics AX. Bedrijven worden hierdoor ondersteunt bij:

  • Het stroomlijnen van bedrijfsprocessen ten behoeve van efficiëntie en snelheid
  • Het gebruik van de van toepassing zijnde best practices
  • Standaardiseren van bedrijfsprocessen in de organisatie

RapidValue stelt klanten in staat om haar bedrijfsprocessen direct te vertalen naar oplossingen in Microsoft Dynamics AX.  RapidValue bevat 80% van de functionaliteit die u als manufacturer nodig heeft out of the box:

  • Bedrijfsprocessen
  • Gebruikers procedures
  • Applicatie functionaliteit
  • User roles en profielen
  • Systeem set-up en basisgegevens 

De focus van de implementatie kan hierdoor op de 10 – 20% van de processen komen te liggen, waarmee men zich competitief kan onderscheiden. Daarnaast versnelt de RapidValue tool de modellering en ontwikkeling van deze competitieve processen.  RapidValue helpt u dan ook om op basis van industry best practices een ​​toekomstvaste ERP oplossing in Microsoft Dynamics AX te realiseren. En dankzij de integratie van de oplossing met onze bewezen implementatiemethodologie SureStep+ vindt een implementatie snel en soepel plaats.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.