Columbus Food & Beverages ERP-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " op aanvraag"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
23-10-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-12833" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="49e9aae71c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-12833-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of Columbus Food & Beverages

Bedrijven in de food en drankensector – met inbegrip van productie, distributie en niet-houdbare Consumer Packaged Goods (CPG) – hebben zeer specifieke bedrijfsbehoeftes. Standaard Enterprise Resource Planning (ERP) voldoet niet. Zeker middelgrote bedrijven hebben moeite een systeem te vinden dat aansluit bij hun wensen en eisen, zelfs met add-ons of kostbare maatwerkaanpassingen van hun ERP-applicatie.

Met Columbus Food & Beverage voor Microsoft Dynamics AX 2012 heeft u wél een compleet en voordelig systeem voorhanden. De oplossing breidt standaard ERP-mogelijkheden uit met branchespecifieke functionaliteiten die u normaalgesproken uitsluitend in third-party maatwerkoplossingen vindt. We werken continu aan uitbreiding en updates – bovendien is de oplossing zeer schaalbaar. U bent er daardoor zeker van dat uw investering ook in de toekomst optimaal blijft voldoen aan uw behoeftes.

Onze oplossing omvat ook de Role Tailored gebruikservaring, integratie met Microsoft-producten en mogelijkheden voor meerdere talen en valuta die van Microsoft Dynamics AX een toonaangevende IT-oplossing maken
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.