CIM2000 ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 14000 (initiele aankoopprijs)
€ 1400 (per jaar)
€ 1600 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " basis licentie per extra gebruiker : extra licentie (floating netwerk licenties) onderhoudscontract"
Versie:
5.08
Bijgewerkt:
04-02-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6124" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="2a8ece2e73">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6124-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

CIM2000 : ERP voor productiebedrijven in de KMO-sector.

Offerte, calculatie, order, productie, tijdsregistratie, stockbeheer, aankoop, planning, levernota, facturatie, klachten, servicebeheer… : volledig beheer van alle productiestappen in een geïntegreerd softwarepakket dat reeds jaren zijn deugdelijkheid bewijst.

 

ERP is een veel gebruikte en veel omvattende term, die echter dikwijls als vlag niet altijd de juiste lading dekt. Er zij heel wat industriële- & dienstensectoren die elk hun eigen specifieke problemen hebben en waarvoor dan ook specifieke ERP-oplossingen bestaan. Doch een ERP-software die prima toepasbaar is in de ene sector is niet altijd bruikbaar in een andere sector.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.