ChainWise BPM (Bedrijfsproces optimalisatie software) ERP-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
€ 1000 (per jaar)
€ 70 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Eenmalige aanschaf, service en ondersteuning terwijl u ermee werkt gegarandeerd."
Versie:
2010
Bijgewerkt:
19-07-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5868" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="c659f148d6">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (24 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-5868-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ChainWise Procesoptimalisatie Software biedt alle functionaliteit die een hedendaagse organisatie verlangt voor efficiënt projectbeheer en ondersteunt de gehele keten in het bedrijfsproces. ChainWise Procesoptimalisatie Software (ERP/BPM) is opgebouwd uit een aantal logische stappen waardoor handmatige handelingen tot een minimum worden beperkt en de verschillende bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten. Van relatie naar offerte, van gewonnen offerte = opdracht naar project en projectlevering om vervolgens, naar wens, de gemaakte uren te registreren, contracten te beheren en de facturering af te handelen. Het implementeren van een automatische koppeling met uw financieel systeem behoort tot de vele mogelijkheden. ChainWise Procesoptimalisatie software biedt u het optimale inzicht en overzicht. Business process management (BPM) software van ChainWise ondersteunt uw business! ChainWise BPM Software(Business Proces Management) is webbased:

  • relatiebeheer
  • offertebeheer & calculatie
  • projectbeheer & urenregistratie
  • planning
  • productbeheer
  • documentbeheer
  • managementInformatie
  • (digitale) facturatie

Een volledige geintegreerde oplossing voor de ondersteuning van uw processen. De ERP oplossing voor uw organisatie.




Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.